Ans Ruijters – Hoff

Createur

Wie ben ik?

Na mijn studie Creatieve Handvaardigheid aan de Floor Evers College te Eindhoven, heb ik zo’n tien jaar les gegeven aan kinderen en volwassenen. Om mijn creativiteit op te laden heb ik de opleiding Voorbereidend Kunstonderwijs eveneens in Eindhoven gevolgd.

Hierna ben ik aangenomen op de Academie voor Beeldende Kunst, te Mol (België). Gezien de diversiteit van mijn opleidingen heb ik gekozen voor een zo breed mogelijke studierichting, nl. de textiele werkvormen met flexibele materialen zoals: hout, leer, metaal, stof, rubber etc.

Na mijn verhuizing naar Den Haag heb ik mijn vooral bezig gehouden met het maken van kleurtekeningen en diverse andere technieken. Ook maak ik kunstwerkjes op zakformaat, ATC genoemd. Waar ik nu veel tijd aan besteed zijn creatieve uitingen met wol en katoen, zoals bijvoorbeeld wandkleden.